Ne pregătim să trecem în noul an, iar alegerea unui cadou poate să îți dea bătăi de cap. Noi îți propunem ca alegerea cadoului să fie ghidată de trăsăturile specifice ale fiecărei zodii.

Se crede că fiecare semn zodiacal are caracteristici unice, așadar noi am pregătit câteva sugestii care credem că te-ar ajuta pentru găsirea cadoului ideal.

Nativii din zodia Berbecului sunt recunoscuți ca persoane ambițioase și prietenoase, cu o energie care poate fi contagioasă. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au un suflet de copil și vibrează la forța vieții. De asemenea, berbecii sunt cunoscuți pentru natura lor înflăcărată și pasională, fiind un semn de Foc.

Recomandarea noastră pentru ei: Crema de față regenerantă cu ulei de zmeură – 60 ml Mokosh.

  • Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurii sunt cunoscuți pentru stabilitate, fiind al doilea semn al zodiacului sunt asociați cu un caracter calm și răbdător. Această zodie se numără printre cele mai norocoase și favorizate semne ale zodiacului.

Alegerea noastră este: Scrub pentru corp Grapefruit 320g Green Cosmetics

  • Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii sunt asociați cu tinerețea și versatilitatea. Se crede că oamenii născuți sub această zodie sunt sociabili, iubitori de distracție și plini de viață.

Pentru ei, recomandăm: Fiole Urban Antiox, 7 fiole x 2 ml, de la Dhyvana.

  • Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul este al patrulea semn al zodiacului. Persoanele născute sub acest semn sunt amabile, creative și intuitive. Acest semn zodiacal este dedicat familiei, fiind un semn de apă, pentru care sentimentele sunt mereu pe primul plan.

Recomandarea noastră este: Loțiune hidratantă pentru corp lemn de santal & chihlimbar – 200 ml Mokosh

  • Leu (23 iulie – 22 august)

Leul este recunoscut pentru îndrăzneala și calitățile lui de lider, fiind semnul regalități, sinonim cu exuberanța. Persoanele născute sub acest semn, au o fire deschisă, extrovertită, comunicativă şi uneori impulsivă.

Alegerea noastră pentru nativii acestei zodii este: Crema de Zi Éclat Royal 30ml Abellie

  • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este o zodie de Pământ, marcând sfârșitul verii și începutul toamnei. Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane muncitoare, foarte atente la detalii, amabile și prietenoase. Au tendința uneori să fie perfecționiste.

Recomandarea noastră este: Ser antioxidant cu struguri roșii 30 ml Body Farm

  • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța este al șaptelea semn zodiacal, iar persoanele născute sub acest semn sunt adesea asociate cu echilibrul. Nativii acestei zodii sunt sociabili și buni diplomați. Cu o fire artistică și gusturi rafinate, aceste persoane se fac ușor remarcate.

Sugestia noastă este: Scrub pentru buze cu ulei de zmeură – 15 ml Mokosh

  • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt cunoscuți pentru intensitatea și pasiunea lor, fiind caractere puternice și echilibrate. Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt curioase, hotărâte și independente. Guvernați de două planete puternice, Pluton și Marte, aceștia nu renunță la planurile lor, oricâte obstacole ar întâlni în cale.

Recomandarea noastă este: Esență activă de tonifiere cu trandafir alb – 100 ml Mokosh

  • Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt recunoscuți pentru spiritul lor de aventură și entuziasmul molipsitor, acest semn zodiacal se face remarcat în fiecare grup. Nativii acestei zodii sunt îndrăzneți, curajoși și cinstiți, fiind mereu în căutarea adevărului.

Alegerea noastră este: Loțiune bio pentru corp cu Moringa 110ml CHOBS

  • Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii, cunoscuți pentru natura lor disciplinată și ambițioasă, sunt asociați cu regulile, responsabilitățile și timpul. Puterea de muncă, perseverența și seriozitatea sunt câteva dintre cele mai cunoscute caracteristici ale acestui semn zodiacal.

Sugestia noastră este: Crema de față 24h cu ulei de măsline Pure Olive 50 ml Body Farm

  • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt o zodie de Aer, fiind ultima zodie de iarnă. Nativii acestui semn zodiacal sunt caracterizați prin trăsăturile lor inventive, ieșind uneori din tipare, cu toate că le este uneori teamă să își exprime adevărata personalitate. Persoanele acestui semn zodiacal sunt prietenoase și loiale față de cei din jurul lor.

Alegerea noastră pentru ei este: Parfum Azur Splash 50ml Rivae

  • Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru natura lor empatică și intuitivă. Aceștia sunt ghidați de emoții, fiind persoane complexe care intră foarte ușor în conversații interminabile despre orice fel de subiect. Plini de umor și generoși, nativii acestei zodii se fac ușor plăcuți celor din jur.

Pentru aceștia recomandam: Parfum Saleya Spring 100ml Rivae

Sperăm că aceste sugestii, pe care le-am pregătit pentru tine, te vor ajuta să găsești cadoul perfect. Poți găsi mai multe detalii pe site-ul nostru Dr. Green, căutarea cadoului perfect poate fi uneori captivantă. 😉