alimente pentru sportivi

Sarmale, cozonaci, salată boeuf și prăjituri. Cine s-a putut abține de sărbători? Totuși, toate aceste alimente, combinate și mâncate, nu gustate, devin probleme cu care ne confruntăm după ce sărbătorile au trecut.

Lupta cu kilogramele în plus poate fi una destul de dificilă și solicitantă. Iar pentru a reveni la greutatea anterioară sărbătorilor sau pentru a slăbi suficient până ajungi la greutatea ideală necesită timp, răbdare și puțin efort.

Așadar, ne-am gândit să-ți facem această experiență mai ușoară, oferindu-ți sugestii și sfaturi utile pentru a ieși învingător din această luptă.

O cură de slăbire nu trebuie să fie drastică pentru a fi eficientă. Consumul unei varietăți de alimente nutritive, cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale, proteinele slabe și grăsimile sănătoase (avocado, ulei de măsline extravirgin nuci și semințe, etc) te ajută în lupta cu kilogramele în plus.

  • Hidratarea pentru vitalitate și bunăstare 

Hidratarea este esențială pentru sănătatea ta generală. Uneori, senzația de foame poate fi confundată cu setea. Consumând apă înainte sau între mese, poți ajuta la prevenirea exceselor alimentare.


  • Mișcarea zilnică – cheia spre silueta dorită

Mișcarea este esențială pentru o viață sănătoasă. Exercițiile fizice contribuie la menținerea tonusului  fizic și mental, facilitează eliminarea toxinelor din corp, reglează tranzitul intestinal și sprijină sănătatea cardiovasculară.

 

  • Lipsa somnului și situațiile stresante – de Evitat.

O cauză destul de întâlnită a acumulării de kilograme în plus este lipsa somnului și expunerea la stres. Astfel, un somn de 7-8 ore pe zi și evitarea situațiilor stresante pot să îți fie de ajutor în lupta cu kilogramele nedorite.

Sugestie –  Consumul de orez, ovăz și de produse lactate poate produce substanțe chimice care ne cresc dorința de a dormi. De asemenea recomandăm pentru un somn obiditor Kit Bio pentru somn și relaxare zi și noapte – 20 fiole Famille Mary .

  • Evită înfometarea

Primul impuls, a fiecărei cure de slăbire este să urmezi o dietă săracă în calorii. Însă, această abordare poate perturba metabolismul. Include mai multe proteine în alimentație, deoarece stimulează metabolismul, ajutând la arderea caloriilor în exces. Fii atent nu doar la cantitatea ci și la calitatea alimentelor.

  • Ajutor suplimentar

Pe lângă  adoptarea unui stil de viață sănătos fără excese, uneori ai nevoie de un ajutor suplimentar care să te ajute în această luptă. Așadar, am pregătit pentru tine câteva suplimente alimentare care te vor ajuta să ieși învingător din această luptă.

Noi sperăm că aceste informații ți-au fost de ajutor în acest demers. Și nu uita o viață fără excese e cheia marilor succese.😉