În perioada sărbătorilor, ne simțim tentați să mâncăm mai mult decât avem nevoie. Gustând din toate preparatele, ajungem să exagerăm, iar acest lucru poate duce la probleme de sănătate.

4 Metode pentru a menține o digestie sănătoasă în timpul sărbătorilor

  1. Mănâncă încet – Acest lucru permite sistemului tău gastro-intestinal să digere alimentele într-un ritm normal. Consumul de alimente în ritm rapid vă solicită intestinul și vă crește riscul de a dezvolta simptome de disconfort.
  2. Faceți exerciții fizice în mod regulat – Cu siguranță ați auzit medici vorbind despre beneficiile exercițiilor fizice regulate. Acestea sunt vitale pentru un flux digestiv adecvat.
  3. Aveți grijă cu alcoolul – Consumul excesiv de alcool are numeroase efecte negative asupra organismului. Este important de știut faptul că cantitățile mari de alcool cresc senzația de foame.
  4. Bea apă sau ceai neîndulcit între mese – Dacă bei apă înainte, stomacul tău se va dilata și te vei simți sătul mai repede astfel vei pune tacâmurile jos mai devreme. Dacă nu sunteți un mare fan al apei, încercați și alte băuturi cu conținut scăzut de calorii, cum ar fi limonada sau ceaiul neîndulcit. Vă recomandăm ceaiurile de la RoTea.

Există remedii naturale pentru problemele digestive?

Alegerea suplimentelor alimentare pentru digestie trebuie să fie adaptată afecțiunii specifice de care suferi.

Atunci când intestinul acumulează exces de gaze, apare un disconfort care se manifestă prin senzații neplăcute precum presiunea sau durerea abdominală, sentimentul de plenitudine și eructațiile frecvente (râgâit). Aceste simptome pot fi extrem de deranjante.

Recomandarea noastră este Normal Digest și Anti-Gas de la NaturLine.

Când simți o senzație de arsură în piept, acest lucru indică faptul că acidul gastric a urcat în esofag, provocând iritație. Această senzație, cunoscută sub numele de pirozis, poate fi destul de neplăcută. Acidul gastric ajunge astfel în esofag și provoacă ceea ce se numește reflux gastro-esofagian.

Pentru această afecțiune vă recomandăm Gastric de la NaturLine

Indigestia se manifestă prin dureri în partea superioară a abdomenului și o senzație de arsură în piept, oferind o stare generală de disconfort. Aceasta apare imediat după o masă copioasă și este descrisă ca o senzație neplăcută de “prea plin”.

Normal Digest și Anti-Gas de la NaturLine sunt două suplimente care vă sunt de ajutor pentru această afecțiune.

Persoanele care se confruntă cu probleme ale ficatului, le este vital să fie atente la alimentele care pot să agraveze neplăcerile și să provoace diverse complicații. Este esențial ca aceste persoane să urmeze o dietă specifică, fără a ajunge să-și modifice radical stilul de viață.

Pentru această afecțiune vă recomandăm Diab Suport NaturLine  și Anghinare si Maslin de la Natural & Healthy Way.

Atenție

Rețineți că aceste informații nu sunt un substitut pentru consultul medical. Înainte de a lua orice decizie privind sănătatea, este întotdeauna recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră. Și, în timpul sărbătorilor, nu uitați să fiți atenți la alimentație! Să vă bucurați de mâncare, dar cu măsură și responsabilitate.

❤️💚 Dr. Green – Sursa ta de sănătate!