În acest articol vă spunem tot ce trebuie să știți despre contribuțiile acizilor naturali. Probabil ați observat că tot mai multe dintre produsele din ziua de astăzi conțin acizi naturali. Nu este un lucru întâmplător și cu siguranță nu este doar o fază trecătoare.

Motivul pentru care această metodă este atât de populară  și esențială, este unul simplu: corpul nostru deține această moleculă în mod natural și beneficiile sale sunt mereu impresionante, încât adăugarea lui în rutina noastră zilnică    v-a merita!

Acizii Natural Cei mai benefici pentru o piele perfectă Dr. Green

 

Acizii Naturali: Ce sunt?

Acizii naturali sunt cea mai simplă cale prin care puteți obține un ten sănătos și curat deoarece îi oferă acestuia ceea ce pierde în timp, adică elastina și colagenul care asigură o piele fermă, fără imperfecțiuni.

Acizii naturali se pot găsi în mai multe compoziți precum creme, seruri, ce pot fi utilizate în moduri diferite. Puteți opta pentru metoda cea mai potrivită pentru tipul de piele.

 

Top 4  acizi naturali

 

  1. Acidul Hialuronic

Făcând  parte din matricea pielii, acidul hialuronic participă la procesele de producere a colagenului și a elastinei. O moleculă de acid hialuronic este capabilă să atragă și să rețină 1000 de molecule mari de apă. De aceea este  responsabil pentru hidratare. Odată cu vârsta, stocarea acestui acid scade, duce la pierderea volumului, elasticității, tonusului, uscăciunii și a altor probleme.

Unul dintre multele beneficii ale acidului hialuronic este reducerea liniilor fine și a ridurilor prin reținerea umidității și menținerea pielii hidratate. Folosirea lui este excelentă în special pentru pielea uscată sau tenul afectat de agenții poluanți.

Fiolele de la Dhyvana au în compoziție acid hialuronic natural și vegan, fiind ideale pentru toate tipurile de piele.

 

  1. Acidul Azelaic

De la moderarea acneelor până la minimizarea leziunilor inflamatorii rozacee și diminuarea petelor pigmentare, acidul azelaic este un tratament exfoliant  ce poate fii extrem de folositor în majoritatea cauzelor. Pe scurt, este unul dintre eroii necunoscuți ai îngrijirii pielii.

Studiile recente arată că acidul azelaic este unul dintre cele mai eficiente metode de a trata acneea. Acidul azelaic se încadrează, de asemenea, în categoriile de ingrediente antiseptic și keratolitice. Similar cu peroxidul de benzoil și acidul salicylic, acidul azelaic funcționează pentru a minimaliza porii și a curăța pielea.

Unul dintre produsele cu cele mai  pozitive rezultate ce conține acidul azelaic sunt fiolele Dhyvana Anti-Acnee ce provin dintr-o gamă a brandului concepută cu Acid Hialuronic.

Acid Hialuronic Dr. Green

 

3. Acidul Retinoic

Retinolul este unul dintre acizii ce crește producția de celule ale pielii și ajută la curățarea porilor. De asemenea, retinolul vă exfoliează pielea și crește producția de colagen, ceea ce poate reduce aspectul liniilor fine și a ridurilor, oferindu-vă pielii un aspect mai curat și fin. Retinolul este un instrument puternic împotriva îmbătrânirii pielii și a acneei. Astfel chiar și pielea relativ fără probleme, poate avea efect radiant de la retinol.

Gama de fiole cu Acid Hialuronic Dhyvana este o metodă simplă și ușoară de a folosi retinolul din compoziție.

 

4. Acidul Salicilic

Acidul salicilic se știe a fi printre cei mai mari inamici al acneei deoarece pătrunde foarte adânc în piele, aceasta fiind calitatea ce îl face un ingredient atât de puternic pentru combaterea imperfecțiunilor cu, care ne înfruntăm.

Acest acid poate ajuta la exfolierea pielii și la îndepărtarea excesului de ulei, precum și la echilibrarea nivelului de sebum din piele. De asemenea, acidul salicilic are proprietăți inflamatori și exfoliante contra pielei moarte.

 

Sperăm că aceste informații vă vor fi de folos și că veți încerca să introduceți acizii naturali in rutina de îngrijire zilnică.

 

Sursă Foto: Freepik