Simțim că se apropie perioada sărbătorilor, iar odată cu aceasta, vine și luna cadourilor. Dr.Green a pregătit pentru tine câteva idei de cadouri de Moș Nicolae, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

🎀English Tea Shop

În perioada sărbătorilor, când căutăm cadouri speciale pentru cei dragi, English Tea Shop vine în întâmpinarea ta cu o colecție de ceaiuri excepționale. Într-un ambalaj elegant, această colecție de ceaiuri este ideal pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de momente pline de aromă și savoare.

🎀Trapa

Pentru cei care poftesc la ceva dulce, Dr Green a pregătit pentru tine colecția de ciocolată Trapa, este un cadou ideal pentru cei ce vor ceva dulce dar și sănătos. Fiecare bucată aduce un gust desăvârșit, combinând ingrediente de cea mai înaltă calitate.

🎀Mokosh

Am lansat pentru tine o nouă colecție de produse cosmetice vegane, o alegere perfectă pentru a aduce un strop de rafinament și îngrijire naturală în rutina ta zilnică.

🎀Bodyfarm

Apreciată de clienții noștri, colecția de produse Bodyfarm oferă o varietate de produse din care poți alege. De la colecția de cosmetice cu lapte de măgăriță până la cea cu iaurt grecesc, BodyFarm aduce pentru tine și cei dragi o îngrijire completă și rafinată

🎀Dyvhana

Dyvhana te întâmpină cu o gamă variată de produse, pregătite să îți transforme rutina de înfrumusețare într-o experiență unică. Mai multe informații te așteaptă în articolul nostru precedent.

🎀Rivæ

Rivæ aduce atmosfera relaxantă și plăcută a Rivierei Franceze. Parfumurile noastre sunt o alegere perfectă de cadou în această lună a cadourilor. Cu aromele lor proaspete și vibrante, vor transforma orice zi într-o experiență memorabilă.

Acestea au fost sunt sugestiile noastre, sperăm că au fost de folos. Și nu uitați Dr. Green – Sursa ta de sănătate!