Cadouri_naturale

Știm cu toții cât de agitantă este perioada de dinaintea Crăciunului. Ce să mai spui dacă te-ai lăsat și cu cumpărăturile pe ultima sută de metri. Dacă și tu „te-ai trezit” prea târziu și ești în pană de idei, ți-am pregătit o listă cu cadouri perfecte pentru cei dragi și care să nu te lase „total falit”.

♦ Cadou pentru EA „Fantezie cu lavandă” – 75 RON

Un cadou care o va surprinde plăcut pe mama, prietena sau sora ta, compus dintr-un gel de duș cu lavandă, un lapte de corp hidratant cu lavandă, un săpun pentru piele sensibilă și o gustare sănătoasă cu aronia.

♦ Cadou pentru EA „Arome grecești” – 119 RON

Un cadou cu miros de vară compus dintr-un lapte de corp cu struguri roșii, un gel de duș cu struguri roșii, un spray aromat pentru păr și corp și bomboane vegane cu căpșuni și curmale.

♦ Cadou pentru EA „Noni Care” – 89 RON

Un cadou pe care sigur îl va aprecia. Gama Noni Care este cunoscută ca fiind o gamă de produse cosmetice naturale, fără parabeni ceea ce o face perfectă pentru îngrijirea personală. Un cadou compus din soluție micelară pentru piele sensibilă, cremă hidratantă de zi și de noapte și o cremă de ochi perfectă pentru a scăpa de liniile de expresie.

♦ Cadou pentru EL „Energie și Vitalitate”-83 RON

Pentru că EL face atât de des eforturi ca să te vadă fericită, merită un cadou special. Un cadou masculin, compus din gel de duș cu rocă vulcanică, unt de corp cu rocă vulcanică, ciocolată cu lapte de cea mai bună calitate cu sare de mare și un baton aromat cu măr și scorțișoară o să îl facă să se simtă răsfățat.

♦ Cadou pentru cei mici „Dulce copilărie” – 60 RON

Pentru că nu vrem să uităm și de cei mai mici dintre noi, vă propunem un cadou cu dulciuri sănătoase care să îi mulțumească și pe cei mai pretențioși prichindei. Cadoul conține un baton aromat cu măr și scorțișoară, un baton fructat cu aronia, un pachet de bezele cu vanilie perfecte pentru orice cană de cacao cu lapte, bombonele cu ciocolată, un suc fără zahăr adăugat cu portocale, mango și morcovi și un ceai aromat cu gust de „Crăciun”.

Pentru că știm cât de mult contează bucuria celor dragi adunați în jurul bradului, la deschiderea cadourilor, oferă-le surprize care să li se potrivească.

Sursa foto: Freepik.